SECURITY

Gerelateerd:  (Interne) diefstal aantonen | Afluisterapparatuur opsporen | Antecedentenonderzoek | Bedrijfsfraude aantonen | Concurrentiebeding onderzoek | Mystery shoppers | Pre-employment screening | Risk management | Social media onderzoek | Ziekteverzuim onderzoek

Helaas zijn bedreiging, afpersing, diefstal en zelfs stalking zaken waar u als persoon mee te maken kunt krijgen. Vooral als directeur/directie van een onderneming, een vermogend of een publiek bekend persoon is veiligheid van groot belang. Ook de gezinsleden van de genoemde personen mogen niet worden vergeten.

Persoonsbeveiliging en VIP bewaking

Al enige jaren verzorgen wij voor verschillende personen persoonsbeveiliging. Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende overheidsdiensten. Door het maken van een inventarisatie van de mogelijke risico’s worden aanbevelingen gedaan om onveilige situaties te voorkomen.

Camera systemen

Bent u op zoek naar een complete oplossing op het gebied van beveiligingscamera’s? De noodzaak van camerabeveiliging, voornamelijk in de detailhandel, horeca en het midden- en kleinbedrijf is steeds meer aanwezig. Helaas is een sterk stijgende lijn te zien met betrekking tot overvallen, winkeldiefstallen en insluipingen. Beveiligingssystemen zijn een zeer efficiënte en preventieve maatregel en een noodzaak voor ieder bedrijf.

Wij werken met de hoogste kwaliteit camerasystemen. Door middel van zogenoemde harddiskrecorders wordt het beeldmateriaal opgenomen. Het resultaat is haarscherp beeld, geen ongemak van het verwisselen van banden, geen terugloop in kwaliteit en u kunt het beeld via het internet op elke gewenste locatie bekijken. Van een simpel camera systeem tot zeer uitgebreide beveiligingssystemen bent u via ons aan het goede adres.

Objectbewaking

Creditum Security heeft en vooraanstaande positie als het juiste loket voor beveiligingsoplossingen. Flexibiliteit en kwaliteit vormen de basis voor onze diensten, terwijl een concurrerende prijs wordt gehandhaafd. Wij kunnen objectbeveiligers leveren, door ons gescreend en getraind die voor u overdag en/of ´s nachts in en om uw bedrijf en parkeergelegenheid toezicht houden en uw object bewaken.

Aan de hand van uw wensen loopt de objectbeveiliger controlerondes of bezet een bepaalde post. Door middel van een portofoon staan zij in rechtstreeks contact met eventuele collega´s en met de receptie. Tevens wordt u desgewenst door middel van een rapportageformulier dagelijks op de hoogte gehouden.

Receptiediensten

7 Dagen per week en 24 uur per dag verzorgen beveiligers van Creditum Security (nacht)receptiediensten bij verschillende bedrijven, museums en overheidsinstellingen. De receptiediensten omvatten onder andere:

  • Telefoon beantwoorden
  • Accespass uitgifte
  • Toegangautorisatie en administratie van bezoekers
  • Goederen registratie bij aflevering- en verlaten van de locatie
  • Sleutelbeheer

Alle receptiediensten kunnen naar wens uitgevoerd worden door gecertificeerde beveiligers. Tevens wordt er bij de invulling van personeel altijd rekening gehouden met de uitstraling van uw bedrijf of instelling.

Hotelbeveiliging

Wij onderscheiden ons van andere (beveiliging)bureau´s die Hotelbeveiligingsdiensten aanbieden door de speciale selectie van personeel welke wij hanteren. Zo zoeken wij in ons personeelsbestand en eventueel via personeelsadvertenties een gastheer welke aansluit bij de uitstraling en verwachte werkzaamheden van het betreffende hotel. Zo leveren wij voor sommige hotels waar weinig gasten die inchecken zijn nachtportiers welke ook lichte schoonmaakwerkzaamheden, klaarzetten van het ontbijt en dergelijke werkzaamheden verzorgen.

In hotels waar het in de nacht drukker is verzorgen daarentegen juist weer personeel welke een betere computerkennis heeft en daardoor meerdere gasten die inchecken sneller kan afhandelen. Buiten het leveren van nieuw personeel is het ook mogelijk om huidige personeel (deels) over te nemen. Wij kunnen dit in een persoonlijk gesprek verder toelichten.

Buiten het leveren van nacht receptionisten kunnen wij ook hotelbeveiligers verzorgen welke als aanvulling op de receptionist toezicht houden op:

  • Openstaande nooduitgangen
  • (Openbare)dronkenschap
  • Geluidsoverlast
  • Ruzie tussen gasten
  • Vandalisme

Buiten het leveren van toezichthouders overdag of ’s nachts in uw hotel leveren wij tevens parkeerwachten voor uw drukke dagen. Deze worden voor een aantrekkelijk tarief aangeboden en op deze manier kunt u uw vaste personeel optimaal inzetten.

Evenementenbeveiliging

Het beveiligen van grote groepen mensen brengt vaak veel risico´s met zich mee. Veel van deze risico´s kunnen worden beperkt door het goed regelen van de evenementenbeveiliging. Een zeer belangrijk aspect bij het beveiligen van evenementen is de voorbereiding, waaraan wij veel zorg besteden.

Voorafgaand aan het evenement moet aan de hand van de voorschriften van de gemeente aangevuld met een eventueel door ons te houden veiligheidsscan de benodigde evenementenbeveiligers worden bepaald. In deze veiligheidsscan komt onder andere de werkwijze bij calamiteiten te staan en de afspraken met de politie en hulpdiensten. De evenementenbeveiligers zijn alle in het bezit van de verplichte diploma’s en zijn goed getraind in het effectief controle uit oefenen en eventueel grondig fouilleren.

Soms is een aanvulling op een evenementenbeveiliger door middel van een hond zeer welkom. Vooral bij evenementen beveiliging en het beveiligen van grote terreinen heeft deze samenwerking zich door de jaren heen steeds weer bewezen. Wij kunnen hondenbeveiliging leveren voor zowel grote als kleine evenementen c.q terreinen / objecten. Wij werken alleen met speciaal getrainde, erkende bewakingshonden, wat kwaliteit garandeert.

In Nederland mogen beveiligingsbedrijven alleen werken als zij in het bezit zijn van een ND Nummer. Dit is het nummer van de vergunning van het Ministerie van Justitie om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten. Creditum Security is geregistreerd met nummer ND5037. Ditzelfde ND nummer kunt u ook vinden op het legitimatiebewijs van de beveiligers die in dienst zijn van Creditum Security.