G4S uitgeroepen tot beste Nederlandse beveiligingsbedrijf

BRON BEVEILIGINGSNIEUWS

Managementblad MT heeft G4S uitgeroepen tot het beste Nederlandse beveiligingsbedrijf van 2017. In de categorie beveiliging is G4S dit jaar als beste uit de bus gekomen. De kwaliteit van de uitvoering van de diensten bleek doorslaggevend voor de deelnemers aan het onderzoek. 

Sinds jaar en dag maakt het blad in december de beste duizend bedrijven van Nederland bekend. Dat doet het op basis van onderzoek door het onderzoeksbureau van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De ondervraagden zijn beslissers over de inkoop van zakelijke diensten in bedrijven met meer dan twintig medewerkers. Ze worden alleen ondervraagd over categorieën waar ze verantwoordelijk voor zijn en over dienstverleners waarmee ze de laatste drie jaar zakelijk contact hebben gehad.

Aspecten
Het onderzoek gaat over drie aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. Respondenten kunnen voor elk aspect 1 tot 5 sterren geven. Daarnaast werd dit jaar voor het eerst ook de NetPromotorScore (NPS)-vraag gesteld: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’ Uiteindelijk komt daar een ranglijst uit per categorie bedrijven, op basis van het aantal respondenten, de NPS en de beoordeling op de drie aspecten.

MT Top 1000
Vrijdag is het nummer van MT met de Top 1000 verschenen. Hierin staat ook een interview met managing director Vinz van Es en salesdirector Dylan Pricken van G4S. Daarin komt de filosofie van G4S duidelijk naar voren: organisaties door middel van een integrale aanpak helpen met een dynamisch securitybeleid op basis van het Corporate Security Model. Met als effect: hogere veiligheid tegen lagere kosten.

Geef een reactie