VERHAAL RAPPORTAGE

GerelateerdDebiteurenbezoek

Een verhaal rapportage biedt inzicht in de verhaalsmogelijkheden van uw debiteur. Dit stelt u beter in staat te bepalen of u een vordering wilt afboeken of tot een gerechtelijke procedure of executie van een vonnis wilt overgaan. Het is altijd raadzaam om eerst na te gaan of uw debiteur wel verhaal biedt.

Onze verhaal rapporten geven u een goed inzicht in situatie van de debiteur en de beslagmogelijkheden. Wij kunnen zowel rapportages op particulieren als op bedrijven leveren. De informatie wordt verkregen middels toegang tot waardevolle data uit diverse databanken en door gedegen onderzoek, alles conform de wettelijke regelgeving.

Verhaal rapportage standaard

Onze standaard verhaal rapportages geven u informatie over de inkomsten van uw debiteur. Is uw debiteur een particulier dan onderzoeken wij of deze een loondienstverband heeft of een uitkering. Is uw debiteur een bedrijf dan kijken we onder meer naar verhaalsmogelijkheden als inkomstenbronnen, onroerende en roerende goederen en bankrekeningen. De informatie wordt onder meer vergaard bij uw debiteur.

Verhaal rapportage uitgebreid

Voor onze uitgebreide verhaal rapportages wordt een bijzonder uitgebreid onderzoek verricht naar de verhaalsmogelijkheden, inkomstenbronnen en de financiële situatie van uw debiteur. Ons onderzoek naar particulieren omvat onder meer een onderzoek naar de onroerende en roerende goederen, de gegevens van de partner, het gezamenlijk inkomen, het huwelijksregime en bankgegevens. Bij bedrijven kijken we onder andere naar inkomstenbronnen, bankrekeningen, onroerende en roerende goederen maar ook naar uw specifieke wensen.

Kosten en levertijd

De kosten van een verhaal rapportage kunnen helaas niet op uw debiteur worden verhaald. Wij leveren al verhaal informaties vanaf € 75,00 (excl. BTW). Voor vorderingen boven de € 5.000,00 adviseren wij u een uitgebreide verhaal rapportage.

Type rapport  Op bedrijven Op particulieren Levertijd
Standaard € 100,00 € 75,00 3 – 4 weken
Standaard spoed € 200,00 € 150,00 1 week
Uitgebreid € 300,00 € 250,00 3 – 4 weken
Uitgebreid spoed € 600,00 € 500,00 1 week

LEES OOK:
Wat is een incassobureau? | Wie zijn wij? | Incasso | Huurincasso | Gerechtelijke incasso | Ontbinding huurovereenkomst | Debiteurenbezoek

ALGEMENE VOORWAARDEN CREDITUM INCASSO BV